Gelukkig Nieuwjaar! Het Nationale Vuurwerk Rotterdam 2018

Gelukkig Nieuwjaar! Het Nationale Vuurwerk Rotterdam 2018

Iedereen namens MS Fotografie een heel gelukkig nieuwjaar en dat al jullie wensen in 2018 mogen uitkomen. Zoals jullie van ons gewend zijn zullen wij dit jaar afsluiten met spectaculaire foto’s van het Nationale Vuurwerk Rotterdam.

We kijken ook graag even terug op een mooi jaar waarin wij Rotterdam by Day en Rotterdam by Night onderbrachten binnen MS Fotografie.

Ook onze shop in Nederland sloeg zijn vleugels uit naar België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Spanje. Uiteraard bezorgen wij ook in deze landen ‘gratis’ thuis zoals jullie dat al jaren van ons in Nederland gewend zijn.

Als klap op de vuurpijl verhuisde ons bedrijf per 1 november 2017 vanuit onze woonkamer naar het WTC Rotterdam. Wij werden op onze nieuwe plek in Rotterdam met open armen ontvangen.

We hopen uiteraard jullie allemaal in het nieuwe jaar weer te mogen verwelkomen op onze website of sociale media kanalen zoals: Facebook, X, Instagram en LinkedIN.

Interesse in één van de foto’s van het Nationale Vuurwerk Rotterdam 2018 in Rotterdam van stadsfotograaf Marc van der Stelt aan uw muur? Kijk dan eens in onze Shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *