MS Fotografie interview bij Rijnmond is Gers!

MS Fotografie interview bij Rijnmond is Gers!

Onder de noemer Rijnmond is Gers! gaan de twee mediabedrijven RTV Rijnmond en het Rotterdamse tijdschrift Gers! Magazine samenwerken. In een maandelijks programma willen RTV Rijnmond en Gers! Magazine de mooie verhalen en positieve ontwikkelingen uit de stad en regio een platform geven. Uiteraard is de uitzending nadat het op tv is geweest ook online terug te kijken.

In elke aflevering van Rijnmond is Gers! is er een bekende fotograaf uit Rotterdam te gast. De fotograaf vertelt over zijn of haar beste foto van Rotterdam. Een groot exemplaar van de foto, afgedrukt op canvas, wordt verloot onder de volgers op social media. In de vierde editie (tevens de laatste van dit seizoen) zal professioneel stadsfotograaf Marc van der Stelt van MS Fotografie te zien zijn.

Het Gers! plekkie (Veerhaven, Rotterdam) zal in het interview besproken worden. Ook de liefde voor avond- en nachtfotografie in Rotterdam. Wij zouden zeggen wacht niet te lang en kijk hieronder het mini-interview. We zijn uiteraard ook enorm benieuwd wat jullie er van vinden, dus laat ook een reactie op één van de social media kanalen van MS Fotografie.

Interesse in een foto van het cruiseschip Aida Prima van professioneel stadsfotograaf Marc van der Stelt aan uw muur? Kijk dan eens in onze Marc van der Stelt.

Links:
Gers! Magazine
RTV Rijnmond
MS Fotografie