Rotterdam by Night – Havenstad Rotterdam 2017

Rotterdam by Night – Havenstad Rotterdam 2017

Rotterdam is de grootste havenstad van Europa en heeft de op twee na grootste haven van de wereld. Alleen Shanghai en Singapore buiten Europa hebben een nog grotere haven als Rotterdam. Vanuit elke hoek van de havenstad is er altijd wel iets leuks te zien en te fotograferen wat een mooie connectie legt met de haven.

MS Fotografie probeert regelmatig deze connectie te leggen met de haven waaruit ooit het mooie Rotterdam is ontstaan. Of het nu het geweldige uitzicht is vanaf de Euromast in Rotterdam op de skyline, deze stad is onlosmakende verbonden met de haven.

De stadsbruggen en het ss Rotterdam

Ook staat Rotterdam bekend om de mooie bruggen zoals de Erasmusbrug (De Zwaan), De Hef en de Willemsbrug. De Erasmusbrug met de nieuwe LED-verlichting hebben we uiteraard ook ditmaal vastgelegd. Ook de ingepakte Willemsbrug hebben we van onze favoriete plek gemaakt als panorama met het gehele stadscentrum erop. 

Het cruiseschip ss Rotterdam kan uiteraard niet ontbreken bij deze Rotterdam by Night havenstad editie. Als je één schip mag noemen dat veel historie en binding met de haven van Rotterdam heeft, dan is het dit cruiseschip wel. Het schip ligt sinds 2008 aan de kade in de wijk Katendrecht in Rotterdam en dient als hotel, restaurant en congrescentrum.

Interesse in een unieke havenstad foto van stadsfotograaf Marc van der Stelt aan uw muur ? Kijk dan eens in onze Shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *