Feyenoord Mokken nu toegevoegd aan de collectie

Feyenoord Mokken nu toegevoegd aan de collectie

Al heel wat jaren brengen wij bij MS Fotografie jaar in jaar uit unieke en schitterende beelden van Feyenoord De Kuip. We doen dit speciaal om onze liefde voor voetbalclub Feyenoord Rotterdam te tonen en om alle supporters iets geweldigs te kunnen bieden voor aan de muur.

We hebben nu speciaal voor alle liefhebbers twee geweldige Feyenoord Mokken gemaakt. Je kunt vanaf nu elke dag genieten van een heerlijk bak koffie of thee vanuit één van de twee schitterende Feyenoord Mokken. Onze professioneel stadsfotograaf Marc van der Stelt legde speciaal voor deze mokken het mooiste voetbalstadion van Nederland vast.

De mok van 330 ml is gemaakt van wit keramiek en heeft een onzichtbare polymeercoating. De print is aangebracht van rand tot rand zodat de foto uit onze Feyenoord collectie het beste tot zijn recht komt. De mok en de print is zowel vaatwasser- als magnetronbestendig.

Het formaat van de Feyenoord De Kuip Mok is 9,6 cm hoog en buitendiameter 8,2 cm. En de mok heeft een ergonomisch handgreep waardoor deze heerlijk in de hand ligt bij het drinken van jouw drankje.

Verkoopinformatie mokken

De mok is hieronder te koop voor EUR 9,95 (excl. EUR 6,75 verzendkosten in Nederland). De levertijd van de mok is zo’n 2 á 3 werkdagen, maar meestal heeft u de bestelling al de volgende werkdag in huis. Uiteraard wordt de mok zoals alle pakjes bij MS Fotografie goed verpakt in een stevig kartonnen doos met schokbescherming speciaal voor mokken.

Interesse in een schitterende foto van De Kuip in Rotterdam van stadsfotograaf Marc van der Stelt aan uw muur? Kijk dan eens in onze Shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *