Dakendagen Rotterdam 2015

Dakendagen Rotterdam 2015

Al in november 2014 werd er voor het eerst gesproken over de Rotterdamse Dakendagen 2015 welke in de tweede week van juni gehouden zouden gaan worden. Uiteraard als stadsfotograaf wordt je dan enthousiast en zeker als het evenement welgeteld vier dagen zal gaan duren.

Op dinsdag 9 juni was het dan zo ver en werd er door Instawalk010 i.s.m. de Rotterdamse Dakendagen 2015 een preview gehouden voor diverse instagrammers (waar wij gelukkig ook bij mochten zijn). Zo’n vijf daken waren deze avond exclusief open om alvast warm te lopen voor het grote evenement zelf.

De Rotterdamse Dakendagen 2015 zelf begon op donderdag 11 juni op het dak van de parkeergarage Westblaak met een openingsceremonie en daarna een Silent Disco tot in de late uurtjes. Op zaterdag 13 juni en zondag 14 juni waren verspreid over Rotterdam zo’n 40 daken geopend om te genieten van het uitzicht met uiteraard een goed gevuld programma vol dans, film, eten en nog veel meer.

Al met al waren de Rotterdamse Dakendagen 2015, ondanks het wat mindere weer in het weekend, zeer geslaagd. We gaan natuurlijk alvast duimen op een herhaling in 2016.

Interesse in een schitterende foto van de Rotterdamse Dakendagen 2015 in Rotterdam van stadsfotograaf Marc van der Stelt aan uw muur? Kijk dan eens in onze Shop.

Eén reactie op “Dakendagen Rotterdam 2015”
  1. Pingback: Rotterdamse Dakendagen 2019 - Je kan het dak op! | MS Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *