Art Rotterdam Week 2019 | Rotterdam

Art Rotterdam Week 2019 | Rotterdam

Afgelopen weekend werd Art Rotterdam voor de 20ste keer als onderdeel van de Art Rotterdam Week 2019 georganiseerd in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. De 20ste editie trok 28.000 kunstliefhebbers en professionals uit binnen- en buitenland en heeft een ware metamorfose ondergaan.

De nieuwe opzet van de Art Rotterdam beurs is een stuk ruimer dan voorgaande jaren. Ook de bijdrages van CitizenM Cinema, NN Group Art Award en Now/Forever gaven de beurs een verfrissend karakter.

We vonden ook dat de kunstbeurs een stuk toegankelijker is dan andere jaren. Naast schilderijen, kunstobjecten en schitterende beelden waren er ook een hoop foto’s te vinden, wat ons en andere bezoekers uiteraard enorm kon bekoren.

OBJECT Rotterdam

Een ander onderdeel van de Art Rotterdam Week 2019 is OBJECT Rotterdam Rotterdam en vond ditmaal in het HAKA-Gebouw. OBJECT Rotterdam is de plaats waar de grens tussen design, ambachten, mode, architectuur en kunst duidelijk wordt. Het is een must-see voor verzamelaars, professionals en andere design-minded mensen staat op de website.

Wij scharen onszelf onder de design-minded en kwamen tussen alle regenbuien aan in het HAKA-gebouw. Alle verdiepingen van het pand waren gevuld met bekende ontwerpers, leveranciers en jong aanstormend talent. Vooral deze laatste groep is voor ons elk jaar een reden om weer te komen.

We genoten enorm van alle vernieuwingen binnen de disciplines design, verlichting, meubel en grafisch. Ook begrijpen we waarom er gezegd wordt dat OBJECT Rotterdam bekend staat als springplank voor jong talent en de plek is om een nieuwe lichting designers te ontdekken.

Interesse in een schitterende Art Rotterdam foto van stadsfotograaf Marc van der Stelt aan uw muur? Kijk dan eens in onze Shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *