De 35ste Furieade in Maassluis 2014

De 35ste Furieade in Maassluis 2014

Op zaterdag 4 oktober was alweer de laatste dag van de 35ste Furieade die plaatsvond in de havens van Maassluis. De bezoekers van het driedaagse havenspektakel werden getrakteerd op een heerlijke zonnige dag met veel activiteiten. Ook MS Fotografie was erbij om een uitgebreide fotoblog te maken van dit schitterende havenevenement.

In de stadhaven waren er tijdens de 35ste Furieade diverse rondvaarten met boten waaronder die van de K.R.V.E.. Xtreme Marine Sports gaf de gehele dag door Flybord demonstraties. De bezoekers konden op schepen zoals de Furie, Stadsgraanzuiger 19 en de Hudson aan de kade bezichtigen.

Ook was er op deze Furieade in Maassluis een nautische markt met oude ambachten en een leuke kermis voor de jongsten onder ons. Ook diverse shantykoren en andere muzikale optredens maakte de dag kompleet. Al met al was het een ook dit jaar weer een geweldig spektakel voor jong en oud. We kijken zeker uit naar de volgende editie volgend jaar in oktober.

Interesse in een schitterende Furieade foto van stadsfotograaf Marc van der Stelt aan uw muur? Kijk dan eens in onze Shop.

Eén reactie op “De 35ste Furieade in Maassluis 2014”
  1. Pingback: De Furieade voor 40ste keer in Maassluis | MS Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *