Archieven

Welkom op de website van MS Fotografie

Stadsfotograaf Marc van der Stelt van MS Fotografie | Cover Small

Welkom op de website van MS Fotografie

Welkom op de website van MS Fotografie van professioneel stadsfotograaf Marc van der Stelt uit Rotterdam. Al 10 jaar leggen wij steden in binnen- en buitenland vast om iets moois aan uw muur te hangen. Via onze online shop verkopen wij deze fantastische werken aan particulieren en zakelijke klanten in allerlei formaten en materialen.

Ons bedrijf MS Fotografie richt zich voornamelijk op nacht-, architectuur-, haven-, evenementen- en reisfotografie met als specialiteit nachtfotografie. De beelden bieden wij aan als stockfoto’s voor uw brochure, presentatie, website of beursstand. Bent u op zoek naar mooie beelden? Neem dan contact met ons op, want we denken natuurlijk graag met u mee.

Wij maken daarnaast ook onze eigen producten zoals dé Rotterdam Kalender, mokken, onderzetters en ansichtkaarten van Rotterdam. De kalender wordt verkocht in 25 winkels in de regio Rotterdam en omstreken. De ansichtkaarten, mokken en onderzetters van de Skyline Rotterdam verkopen wij via onze eigen online shop of bol.com winkel.

Om onze kennis van de fotografie over te dragen bieden wij van MS Fotografie diverse workshops via onze online shop aan. Tijdens deze dag- en nachtfotografie workshops krijg je dé tips en trucs om zelf voortaan ook schitterende foto’s te maken. De workshop is speciaal opgezet voor iedereen die meer uit zijn camera wilt halen.

MS Fotografie nu ook actief op Instagram en Pinterest

MS Fotografie nu ook actief op Instagram en Pinterest

Vanaf heden zijn alle foto’s van MS Fotografie ook te vinden op Instagram en Pinterest:

Instagram : https://www.instagram.com/marcvanderstelt/
Instagram : https://www.instagram.com/msfotografie/

Pinterest : https://www.pinterest.com/msfotografie/

Ook is onze website per direct uitgebreid met twee nieuwe rode ‘social media’ icoon (rechts bovenin), hier staan verwijzingen naar alle plekken waar MS Fotografie op het wereldwijde web te vinden is.

MS Fotografie levert nu ook in Duitsland en Frankrijk

MS Fotografie levert nu ook in Duitsland en Frankrijk

Vanaf heden zal MS Fotografie via OhMyPrints ook in Duitsland en Frankrijk foto’s aan particulieren gaan verkopen. Afgelopen week is met hulp van diverse mensen onze gehele shop vertaald naar het Duits en Frans.

De shop van MS Fotografie is in deze landen bereikbaar via het bekende adres https://shop.ms-fotografie.nl en bezoekers worden automatisch naar de shop in hun taal toe geleid.

MS Fotografie verkoopt reisfoto’s aan particulieren

MS Fotografie verkoopt reisfoto’s aan particulieren

Vanaf heden zal MS Fotografie naast het maken van reisfoto’s voor bedrijven nu ook via Werk aan de Muur foto’s aan particulieren gaan verkopen.

In de komende maanden zal in onze shop foto’s van Barcelona, Berlijn, Boedapest, Brugge, Gent, Leuven, Lissabon, Luxemburg en Praag online verschijnen.

De eerste foto’s van Brugge zijn vanaf vandaag in de shop te vinden via http://shop.ms-fotografie.be

Lancering Rotterdam by Day door MS Fotografie

Lancering Rotterdam by Day door MS Fotografie

Er is de afgelopen periode achter de schermen enorm hard gewerkt aan een nieuw onderdeel van MS Fotografie. We zijn dan ook enorm trots om te melden dat naast Rotterdam by Night vanaf heden er ook maandelijks dagfoto’s van Rotterdam onder de naam Rotterdam by Day zullen gaan verschijnen.

Het opzetten van dit nieuwe onderdeel was voor MS Fotografie een logisch vervolg na de zeer positieve reacties op enkele dagfoto’s van Rotterdam die de afgelopen periode als test waren gemaakt. De eerste editie van Rotterdam by Day is vanaf nu op deze website te vinden.

De lancering van Rotterdam by Day betekent tevens dat Wietske van der Stelt-Zijlstra het team van MS Fotografie per direct zal komen versterken.