Swan Market verwelkomt MS Fotografie in de Van Nelle

Swan Market verwelkomt MS Fotografie in de Van Nelle

De Swan Market in de Van Nelle Fabriek verwelkomt op zondag 11 december 2016 MS Fotografie. Wij zullen op de marktkraam onze Rotterdam 2017 kalenders en Rotterdam op Glas verkopen. Rotterdam op Glas zijn prints op glas in vier formaten 20x20cm, 30x30cm, 50x50cm, 80x30cm en 125x50cm van bekende hotspots uit Rotterdam.

De markt zelf is een platform voor de creatieve ondernemers onder ons die hun producten aan het grotere publiek willen tonen. Dit uit zich in een markt waar een erg creatief en divers aanbod te vinden is. Hetgeen wat uiteraard perfect bij onze onderneming past omdat wij altijd graag mensen voorzien van een uniek iets.

We hebben ook een mooie kalenderactie, dus kom gezellig langs! Indien je niet langs kunt komen en toch een kalender wil bestellen ga dan naar ons bestelformulier.

Swan Market verwelkomt MS Fotografie in de Van Nelle Interesse in een mooie foto uit onze MS Fotografie Rotterdam 2017 Kalender van stadsfotograaf Marc van der Stelt aan uw muur? Kijk dan eens in onze Shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *