Gelukkig Nieuwjaar! Rotterdam 2019

Gelukkig Nieuwjaar! Rotterdam 2019

Als eerste willen wij jullie namens MS Fotografie een heel gelukkig nieuwjaar toewensen. Ook kijken wij graag even terug op een schitterend jaar waarin we terug naar de basis gingen met ons bedrijf.

We stopten met videocompilaties en dronebeelden. Ook sloegen we onze eigen koers in en stopten we met Rotterdam op Glas, Rotterdam Panorama en Rotterdam op Beeld. Alle keuzes deden we om ons bedrijf in eigen hand terug te nemen en om een hechtere band te creëren met onze vrienden, kennissen, volgers en zelfs een hoop fans.

Al zijn we pas net van start gegaan we zien nu al de resultaten hiervan. Het bezoekersaantal op de website is maandelijks gegroeid naar bijna 50.000 unieke bezoekers. Op alle platformen zoals Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en LinkedIN zijn we in één jaar bijna verdubbeld.

Rotterdam Kalender en Workshops

Ook moesten we voor het eerst in ons bestaan al voor Sinterklaas een tweede grote bestelling kalenders bijdrukken omdat ze op waren. Op dit moment zijn er nog maar 50 stuks verkrijgbaar via ons bestelformulier en daarna is de tweede druk ook op.

Als laatste zijn we enorm trots dat we met groot succes drie workshops avondfotografie hebben kunnen organiseren. In 2019 gaan we hiermee uiteraard verder en op 26 januari 2019 wordt de vierde workshop geven.

We hopen uiteraard je in het nieuwe jaar weer te mogen verwelkomen op onze website of sociale media kanalen.

Interesse in één van de schitterende vuurwerk foto van het Nationale Vuurwerk van stadsfotograaf Marc van der Stelt aan uw muur? Kijk dan eens in onze Shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *