Dag van de Architectuur 2016 in Rotterdam

Dag van de Architectuur in Rotterdam

In het weekend van 17, 18 en 19 juni 2016 vierde Rotterdam de Dag van de Architectuur 2016 in Rotterdam. Uiteraard zijn wij van MS Fotografie al jaren liefhebber en omdat er door Archiguides altijd zo’n uitgebreid en vernieuwend programma maakt zijn we graag aanwezig.

De hoogtepunten van dit jaar waren voor ons het nieuwe kantoorpand FIRST Rotterdam, waar je tijdens de Dag van de Architectuur 2016 in Rotterdam eerst een rondleiding kreeg en daarna op de 18de verdieping kon genieten van het schitterende uitzicht. We zagen leuke doorkijkjes op de Euromast en het Erasmus MC in Rotterdam. Ook hadden we een nieuwe uitzicht op het stationsplein.

Het Bouwcentrum naast de FIRST Rotterdam was ook open voor deze dag. In het centrum zit tegenwoordig Greenchoice gevestigd. Er is ook een schitterende binnentuin aangelegd met diverse groenstroken en zitplekken waar je goed kan vertoeven in de zomer in de zon. De Hoftoren werd hierna natuurlijk ook door ons bezocht in dit lange weekend vol architectuur.

Interesse in een unieke foto van de Dag van de Architectuur 2016 in Rotterdam van architectuur fotograaf Marc van der Stelt aan uw muur? Kijk dan eens in onze Shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *