Rotterdam E-cards

Rotterdam E-cards

E-cards MS Fotografie Centraal Station Rotterdam

Via het onderstaande e-card systeem van MS Fotografie stuur je een Rotterdams digitaal kaartje naar familie of vrienden. In deze tijd hebben we allemaal extra behoefte om met elkaar in verbinding te blijven. Ook wil je soms gewoon even tegen je familie of vrienden zeggen dat je enorm blij met ze bent.

Een digitale e-card is daarvoor dan ideaal. Daarom hebben wij een aantal leuke Rotterdam kaartjes speciaal voor jullie gemaakt. Indien je toch een echte Rotterdamse Ansichtkaart wilt versturen kijk dan eens in onze online shop of bij onze Bol.com webwinkel voor maar EUR 5,00 (excl. EUR 2,95 verzendkosten in Nederland en EUR 4,25 verzendkosten in Europa) heb je een set van 6 kaarten.

Rotterdam by Night Ansichtkaarten

 5,00+ In winkelwagen

Verstuur nu jouw digitale e-card gemakkelijk en snel door het onderstaande formulier compleet in vullen en op verzenden te drukken. Het is geweldig om een digitale kaart te verzenden én misschien nog wel leuker om er ééntje te ontvangen. Het verzenden is geheel gratis. Naar wie verstuur jij een gerse Rotterdam e-card?