De Rotterdam Kalender 2019 online bestelpagina

De Rotterdam Kalender 2019 online bestelpagina

Een heel jaar lang, elke maand prachtige foto’s van Rotterdam aan jouw muur? Dan is onze Rotterdam 2019 kalender van MS Fotografie met 13 schitterende foto’s een echte aanrader als gers cadeau voor jezelf of een ander.

Elke maand wordt er in de kalender een prachtig gedeelte van de wereldstad Rotterdam belicht door onze professioneel stadsfotograaf Marc van der Stelt.

De Rotterdam Kalender 2019 is ook te gebruiken als jaarkalender en/of notitiekalender door middel van de ruime vakken per dag. Via ons online bestelformulier of Bol.com webwinkel is hij online te koop voor EUR 10,- (excl. EUR 4,25 verzendkosten in Nederland).

De levertijd van de kalender is zo’n 1 á 2 werkdagen, maar meestal heeft u de bestelling al de volgende werkdag in huis. Het formaat van de wandkalender is net iets groter dan A4 (21,8cm x 32,0cm).

Alle dertien pagina’s van de fotokalender zijn gedrukt op 300 grams silk MC papier waardoor de kleuren perfect naar voren komen en het geheel is afgewerkt met een dik kartonnen achterblad.

Ook is de Rotterdam Kalender 2019 te koop bij diverse winkels in Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Vlaardingen, Oud-Beijerland en Numansdorp.

MS Fotografie Rotterdam Kalender 2019 online bestelpagina

Kalender bestelformulier

Wil jij ook één of meerdere exemplaren van onze kalender thuis ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in om te bestellen. Je kunt de bestelling direct betalen via één van de onderstaande betaaldiensten:

MS Fotografie Rotterdam Kalender 2019 Betaalmethoden

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen.
Totaal: € -