De Rotterdam Kalender 2019 online bestelpagina

De Rotterdam Kalender 2019 online bestelpagina

Een heel jaar lang, elke maand prachtige foto’s van Rotterdam aan jouw muur? Dan is onze Rotterdam 2019 kalender van MS Fotografie met 13 schitterende foto’s een echte aanrader als gers cadeau voor jezelf of een ander.

Elke maand wordt er een prachtig gedeelte van de wereldstad Rotterdam belicht door onze professioneel stadsfotograaf Marc van der Stelt.

De Rotterdam Kalender 2019 is ook te gebruiken als jaarkalender en/of notitiekalender door middel van de ruime vakken per dag. Via de onderstaande bestelknop of via onze Bol.com webwinkel is hij online te koop voor EUR 10,- (excl. EUR 4,25 verzendkosten in Nederland).

 10,00  5,00+ In winkelwagen

De levertijd van de kalender is zo’n 2 á 3 werkdagen, maar meestal heeft u de bestelling al de volgende werkdag in huis. Het formaat van de wandkalender is net iets groter dan A4 (21,8cm x 32,0cm).

Alle dertien pagina’s zijn gedrukt op 300 grams silk MC papier, waardoor de kleuren perfect naar voren komen. Het geheel is voor de stevigheid afgewerkt met een dik kartonnen achterblad.

Ook is de Rotterdam Kalender 2019 te koop bij diverse winkels in Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Vlaardingen, Oud-Beijerland en Numansdorp.

MS Fotografie Rotterdam Kalender 2019 online bestelpagina