MS Fotografie Rotterdam 2018 Kalender bestelpagina

MS Fotografie Rotterdam 2018 Kalender

Een heel jaar lang, elke maand prachtige foto’s van MS Fotografie aan jouw muur? Dan is onze Rotterdam 2018 kalender een echte aanrader als een uniek cadeau voor jezelf of een ander.

Elke maand wordt er een prachtig gedeelte van de wereldstad Rotterdam belicht door onze professioneel stadsfotograaf Marc van der Stelt.

De Rotterdam 2018 kalender is ook te gebruiken als jaar- en/of notitiekalender door middel van de ruime vakken per dag. Via ons online bestelformulier of Bol.com webwinkel is hij online te koop voor EUR 10,- (excl. EUR 4,25 verzendkosten in Nederland).

De levertijd van de wandkalender is zo’n 1 á 2 werkdagen, maar meestal heeft u de bestelling al de volgende werkdag in huis. Het formaat van de kalender is net iets groter dan A4 (21,8cm x 32,0cm). Alle dertien pagina’s zijn gedrukt op 300 grams silk MC papier waardoor de kleuren perfect naar voren komen.

Ook is de Rotterdam 2018 kalender te koop bij diverse winkels in het centrum van Barendrecht, Ridderkerk en Rotterdam.

MS Fotografie Rotterdam 2018 Kalender bestelpagina

Kalender bestelformulier

Wil jij ook één of meerdere exemplaren van onze kalender thuis ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in om te bestellen. Je kunt de bestelling direct betalen via één van de onderstaande betaaldiensten:

MS Fotografie Rotterdam 2018 Kalender Betaalmethoden

 

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen.
Totaal: € -