Weer verliefd op je huis met wanddecoratie van MS Fotografie

Weer verliefd op je huis met wanddecoratie van MS Fotografie | Cover
Weer verliefd op je huis is het woonprogramma waarin stylisten voor make-overs zorgen waardoor bewoners weer verliefd worden op hun huis. Wekelijks (zondag tussen 19.00 en 20.00 uur) gaan de stylisten Eva van de Ven, Fietje Bruijn, Frans Uyterlinde, Liza Wassenaar en Marianne Luning de uitdaging aan. Bekijk hier alle afleveringen terug. Voor vtwonen aflevering 4 van seizoen 15 gebruikte stylist Fietje Bruijn een wanddecoratie van MS Fotografie uit de Feyenoord Art collectie bij Werk aan de Muur. [ngg src="galle... Lees meer...

Welkom op de website van MS Fotografie

Stadsfotograaf Marc van der Stelt van MS Fotografie | Cover Small

Welkom op de website van MS Fotografie

Welkom op de website van MS Fotografie van professioneel stadsfotograaf Marc van der Stelt uit Rotterdam. Al 10 jaar leggen wij steden in binnen- en buitenland vast om iets moois aan uw muur te hangen. Via onze online shop verkopen wij deze fantastische werken aan particulieren en zakelijke klanten in allerlei formaten en materialen.

Ons bedrijf MS Fotografie richt zich voornamelijk op nacht-, architectuur-, haven-, evenementen- en reisfotografie met als specialiteit nachtfotografie. De beelden bieden wij aan als stockfoto’s voor uw brochure, presentatie, website of beursstand. Bent u op zoek naar mooie beelden? Neem dan contact met ons op, want we denken natuurlijk graag met u mee.

Wij maken daarnaast ook onze eigen producten zoals dé Rotterdam Kalender, mokken, onderzetters en ansichtkaarten van Rotterdam. De kalender wordt verkocht in 25 winkels in de regio Rotterdam en omstreken. De ansichtkaarten, mokken en onderzetters van de Skyline Rotterdam verkopen wij via onze eigen online shop of bol.com winkel.

Om onze kennis van de fotografie over te dragen bieden wij van MS Fotografie diverse workshops via onze online shop aan. Tijdens deze dag- en nachtfotografie workshops krijg je dé tips en trucs om zelf voortaan ook schitterende foto’s te maken. De workshop is speciaal opgezet voor iedereen die meer uit zijn camera wilt halen.