MS Rotterdam voor de laatste keer in Rotterdam

MS Rotterdam voor de laatste keer in Rotterdam | Cover
Het MS Rotterdam van Holland America Line was op 10 augustus voor de laatste keer in de haven van Rotterdam. Voor de fans lag het schip nog éénmaal aan de Cruise Port Rotterdam om iedereen de gelegenheid te geven om afscheid te nemen. Uiteraard was MS Fotografie er in de avond bij om nog één keer een aantal gedenkwaardige foto's te nemen voor onze collectie. [ngg_images gallery_ids="159" display_type="photocrati-nextgen_basic_singlepic"] Voor velen Holland America Line fans was het aangekondigde verkoop van... Lees meer...

Welkom op de website van MS Fotografie

Stadsfotograaf Marc van der Stelt van MS Fotografie | Cover Small

Welkom op de website van MS Fotografie

Welkom op de website van MS Fotografie van professioneel stadsfotograaf Marc van der Stelt uit Rotterdam. Al bijna 10 jaar leggen wij steden in binnen- en buitenland vast om iets moois aan uw muur te hangen. Via onze online shop verkopen wij deze fantastische werken aan particulieren en zakelijke klanten in allerlei formaten en materialen.

Ons bedrijf MS Fotografie richt zich voornamelijk op nacht-, architectuur-, haven-, evenementen- en reisfotografie met als specialiteit nachtfotografie. De beelden bieden wij aan als stockfoto’s voor uw brochure, presentatie, website of beursstand. Bent u op zoek naar mooie beelden? Neem dan contact met ons op, want we denken natuurlijk graag met u mee.

Wij maken daarnaast ook onze eigen producten zoals dé Rotterdam Kalender en ansichtkaarten van Rotterdam. De kalender wordt verkocht in 21 winkels in de regio Rotterdam en omstreken. De ansichtkaarten van de Skyline Rotterdam verkopen wij via onze eigen online shop of bol.com winkel.

Om onze kennis van de fotografie over te dragen bieden wij van MS Fotografie diverse workshops via onze online shop aan. Tijdens deze dag- en nachtfotografie workshops krijg je dé tips en trucs om zelf voortaan ook schitterende foto’s te maken. De workshop is speciaal opgezet voor iedereen die meer uit zijn camera wilt halen.